Proef, beleef en ervaar het zuiverste drinkwater met de Kinetico K5: de parel onder de drinkwaterstations. Niets overtreft het zuivere drinkwater uit de K5.

State-of-the-art

Dit uitgebreide drinkwaterstation maakt gebruik van meerdere stadia van filtratie met ingebouwde omgekeerde osmose-technologie. Het station verwijdert alles uit het water wat geen water is. De K5 is het meest geavanceerde omgekeerde osmose-systeem dat er bestaat, met ongeëvenaarde functies. Ontdek waarom zoveel mensen kiezen voor dit state-of-the-art drinkwaterstation.

  • Filtering van 99.9% van alle afvalstoffen.
  • Maximale efficiëntie in waterproductie; maakt 150 liter zuiver drinkwater per dag!

High Flow / High Quality

Een hoogwaardig membraan en de Kinetico-technologie zorgen ervoor dat het systeem de beste kwaliteit levert en een sterke stroom van water. U krijgt meer water per dag dan bij andere omgekeerde osmose-systemen.

De K5 van Kinetico heeft uiteraard de geavanceerde filtratie als het type A200: voor- filter, membraam (hoofdfilter en afvalstoffen verwijderaar) en natuurlijk een carbon na- filter.

MAAR…
Daarbij biedt de K5 u de mogelijkheid om uw drinkwater af te stemmen naar uw wens dankzij verschillende flexfilters.

Flex Filters

Er zijn meerdere flexfilters waarvan er twee in het toestel geplaatst kunnen worden.
Het flexfilter Purefecta* beschermt tegen virussen en bacteriën.
Flexfilter Mineral Plus voegt gezonde mineralen toe aan uw zuivere drinkwater.
Het Taste & odor filter verbetert de smaak van water en verwijdert nare geuren.
Daarnaast kunt u nog kiezen uit een filter dat chloor verwijdert en een filter dat zware metalen uit uw drinkwater haalt.

De Kinetico K5 is uitgerust met het gepatenteerde Exclusief EverClean ® Rinse, welke een zelfreinigende functie heeft die de levensduur van uw filters verlengt en de vervangingskosten verlaagt. De filtercartridges zijn gemakkelijk zelf te vervangen dankzij snelkoppelingen. Door de PureMeter Filter Life indicator geeft de K5 u aan wanneer u de filters moet vervangen.

De Kinetico K5 is uitgerust met een standaard kraan. Optioneel zijn design kranen leverbaar.